SNOOKER TITANS TROPHY 02-03.04.2016  
CONFERINŢA DE PRESĂ                                                                                                   

Dl. Cosmin Hodor- Organizator SNOOKER TITANS TROPHY - Doamnelor şi domnilor,  bună  ziua mă  bucur mult
să îi avem alături de noi pe aceşti monştrii ai snookerului . După cum ştiţi în seria McCANN/ THIESS ne-am propus
să aducem oameni care au schimbat sau au inspirat lumea,  de-a lungul acestor evenimente, Adrian colegul meu
vă va spune mai multe. De data asta este  vorba de un eveniment din sport,  snooker din nou.  După succesul pe
care   l-am  avut  anul  trecut  cu  Ronnie, de  data aceasta  am stabilit să  facem  un patrulater,  la  propunerea  lui
Ronnie,  de  aceea  avem  la  masa  astăzi  trei  campioni  mondiali  mă  refer  la  Ronnie O’Sullivan, Mark Williams,
Stephen  Hendry  finalist  de  4 ori  şi  primul  jucător cu mâna stânga care a reuşit un break de 147, este vorba de
Jimmy  White.  După  cum  ştiţi a stăzi  şi  mâine  se  va  desfăşura un patrulater în care vor  evolua  în primul meci
începând  cu  ora  17:30  Mark  Williams  cu  Stephen  Hendry  urmat  de  Ronnie  O’Sullivan  cu Jimmy White.
Câştigătorii  vor  juca  mâine  (03.04.2016)  al  doilea  meci,  iar  pentru  locurile  3-4  se va juca mâine începând cu
ora  17:00.  Aşadar  îi  dau  cuvântul  colegului  meu Adrian, iar apoi fiecare din cei prezenţi aici la masa vor spune
câteva  cuvinte  urmând  să  aşteptăm  întrebările  şi  răspunsurile  voastre.
Dl. Adrian Thiess, CEO Thiess Holding - Mulţumesc  mult  Cosmin,  e  foarte  greu  să mai zic ceva în plus faţă de
Cosmin în afară de faptul că este un organizator perfect, e un mare fan snooker , vă mulţumesc mult că sunteţi astăzi aici. Avem
alturi de noi cei 4 monştrii sacrii ai snookerului, ne bucurăm să avem din nou un eveniment în plus faţă de ultimul Snooker
Titans de când s-a creat acest Snooker Titans Trophy. Vom avea la Cluj în luna iunie un patrulater identic cu cel de aici. Acum o oră am vorbit cu Ronny şi e posibil dacă agenda lui permite să vină să viziteze Clujul în luna iunie şi evident este Tizi Book, pe care îl facem pentru European Championship din calendarul oficial al World Snooker care după cum bine ştiţi are loc între 3 şi 10 octombrie la Sala Polivalenta la Cluj. O să dau microfonul lui Jimmy White.

Dl. Adrian Thiess - Spune-mi câteva cuvinte pentru presă.
Mr. Jimmy White - Aştept să înceapă competiţia. Este un turneu mic, înaintea marelui turneu mondial, aşa că ar trebui să joc bine.
Dl. Adrian Thiess - Mulţumim.
Mr. Stephen Hendry - Bună ziua tuturor, este prima mea vizită în România, şi am venit să concurez la această competiţie. Ei sunt jucători grozavi, fanii sunt foarte entuziasmaţi, şi eu aştept cu nerăbdare să înceapă evenimentul.
Mr. Ronnie O’Sullivan - Îmi pare bine să mă aflu din nou în România, mi-a plăcut foarte mult vizita de data trecută, a fost fantastică experienţă. Fanii romani ai biliardului, sunt fantastici, iar de data asta, a 7 a ediţie a campionatului, ar trebui să fie fantastică, sper să câştig. Eu mă simt fantastic aici. După cum vedeţi, legenda de aici este Jimmy White, oamenii sunt bucuroşi să îl vadă, iar el este fericit că este aici ca să joace în acest eveniment, cum zice şi Cosmin, oamenii îl ştiu bine, aşa că suntem aici ca să ne simţim minunat. Mulţumesc.
Mr. Mark Williams - Bună ziua tuturor, este a doua oară când mă aflu în România. Prima oară a fost excelent. Sunt aici ca să joc în turneu alături de aceşti mari jucători din câţi am văzut până acum, şi aştept cu nerăbdare să înceapă campionatul să pot juca şi să pot oferi un spectacol minunat.

Cosmin Hodor- Organizator SNOOKER TITANS TROPHY
- Aş vrea să mai adaug puţin sistemul de joc. Ei vor juca cel mai bun din 11 freimuri, aşadar primul la 6, astfel avem posibilitatea pentru duminică să avem fie un meci Rony – Steven Hendry fie un meci Rony- Mark Williams care poate fi oricând o finală de Camponiat Mondial.

 Deci cred că toate meciurile, atât cele de astăzi cât şi cele de mâine vor fi meciuri foarte interesante şi foarte actuale cu posibilitatea că mâine să avem Stephen Hendry - Jimmy White, după cum ştiţi s-au întâlnit de 4 sau de 5 ori la finala Compionatului mondial, de fiecare dată a câştigat Stephen Hendry. Aşteptăm din partea voastră întrebari şi răspunsuri.

Întrebare: - Ronnie, ce ţi-a plăcut cel mai mult cu privire la ţara noastră?
Mr. Ronnie O’Sullivan - Locul în sine (ţara) este fantastic. Am avut o perioada minunată şi nu voi ezita niciodată să revin. Români sunt nişte adevăraţi fani, vin să ne susţină, ceea ce înseamnă mult pentru noi, şi cu siguranţă mă voi reîntoarce aici.

Întrebare: - Ronnie, aceata este o pregătire pentru tine pentru campionatul mondial? Vei încerca să dai tot ce ai mai bun azi şi mâine?
Mr. Ronnie O’Sullivan - Da, cu siguranţă, Mark şi Jimmy deasemenea. Noi vom mai avea multe campionate de acum încolo, aşa că pentru noi această este o ocazie specială dacă vreţi să-i spuneţi aşa, noi vom călători, şi va trebui să dăm ce avem mai bun, de arătat.

Întrebare: - Stephen, tu ai renunţat la snooker pentru ceva timp... Cum te simţi alături de Ronnie, Jimmy şi Mark la un aşa eveniment?
Mr. Stephen Hendry - Da, abia aşteptăm un asemenea eveniment. Nu mă aştept la mare lucru din partea mea,

deoarece aceşti tipi joacă mereu, eu doar joc ocazional, însă sper să fac un spectacol reuşit. Aştept să îi văd jucând şi după cum am mai spus, este prima mea vizită în România şi abia aştept să vizitez să exporez această ţară.
Întrebare: - Stephen, ce ştii despre România?
Mr. Stephen Hendry - Nu prea multe, din păcate, doar ce mi-a spus Adrian şi restul băieţilor; faptul că romanii sunt foarte sociabili şi ospitalieri. Aceşti băieţi sunt grozavi, au grijă de noi, stăm într-un hotel bun...
Întrebare: - Cunoşti câteva echipe de fotbal?
Mr. Stephen Hendry - Sunt 2 echipe despre care ştiu câte ceva.. Dinamo şi Steaua.

Întrebare: - Jimmy, cunoşti jocul lui Ronnie?
Mr. Jimmy White:
- Desigur. Îmi place cum joacă Ronnie O’Sullivan. Am mai jucat cu el la mai multe competiţii în U.K., aşa că trebuie să fiu atent la jocul lui pentru al putea învinge.
 

Întrebare: - Speri să joci cu Stephen la acest eveniment?
Mr. Jimmy White: - Încă am coşmaruri când mă gândesc la asta. Dar dacă Stephen câştigă, nu-mi pare rău; cel puţin ne vom distra.


PESTE 1000 DE FANI VENIŢI LA MANUFAKTURA BY DONCAFE- Mega Mall
pentru autografe şi cartea lui Ronnie O’Sullivan
- În fugă
 

 


CIRCUL GLOBUS

SÂMBĂT
Ă 02.04.2016 ORA 17.30
După cum s-a anunţat în conferinţă de presă primul meci a fost între  Hendry - Williams


STEPHEN HENDRY (SCOȚIA)

- Născut pe 13 ianuarie 1969 (47 de ani)
- Poreclă: "Ice Man" sau "Regele de la Crucible"
- Cel mai titrat jucător din toate timpurile: 36 de turnee pe puncte, 38 invitaționale
- Cele mai multe trofee de campion mondial: 7


MARK WILLIAMS (ȚARA GALILOR)

- Născut pe 21 martie 1975 (41 de ani)
- Poreclă: "Sprog" sau "Minunea Galeză"
- 16 turnee câștigate, de 2 ori campion mondial

Favoritul publicului a fost Hendry. La 5-1 la frameuri, Williams chiar a preferat să piardă pentru a mai juca un frame, însă Hendry, cu publicul în picioare greşeşte o bilă, iar Williams nu îl mai iarta și câştigă partida cu 6-2, asigurându-și prezența în finală. Mark Williams a făcut spectacol, sala Circului a fost plină.

 

Al doilea meci Ronnie O’Sullivan și Jimmy White


JIMMY WHITE (ANGLIA)
- Născut pe 2 mai 1962 (53 de ani)
- Poreclă: "The Whirlwind" (Vârtejul)
- A câștigat 10 turnee pe puncte și 20 invitaționale
- De 6 ori finalist de Campionat Mondial


RONNIE O'SULLIVAN (ANGLIA)
- Născut pe 5 decembrie 1975 (40 de ani)
- Poreclă: "The Rocket" (Racheta)
- De cinci ori campion mondial: 2001, 2004, 2008, 2012, 2013
- A câştigat 27 de turnee de puncte şi nu mai puţin de 38 invitaţionale

Aceştia au ridicat sala în picioare de mai multe ori. Aplauzele au fost mai dese deoarece Ronnie a făcut două break-uri de peste 100 de puncte, White a reușit 3 frameuri la rând. Cei doi sportivi au arătat că sunt pregătiri pentru Campionatul Mondial. Ronnie s-a impus cu 6-4 și va juca finală mare a patrulaterului de la București împotriva lui Mark Williams.


DUMINICĂ 03.04.2016 ORA 17.00
Finala mică dintre Jimmy White şi Stephen Hendry a fost un spectacol apreciat, cum era de aşteptat. Jimmy White încă de la prima repriza a realizat 133 break-uri în 9:09 minute, reuşind la final să câştige, scăpând astfel de cosmaruri, după cum mărturisea în conferinţa de presă.
În pauza dintre finale
Mark Williams şi
Ronnie O’Sullivan au acordat interviuri presei si autografe fanilor. Mulţumit de primirea calda din partea fanilor români, Ronnie O’Sullivan a transmis că "Ospitalitatea de la București a fost fantastică. Am căutat mereu să joc pe cele mai interesante arene, în cea mai explozivă atmosferă, de aia am și revenit în România. E perfect aici, m-am simțit minunat!  Îmi place foarte mult aici și cred că pe viitor îmi voi cumpăra o casă în România!"
Finala mare Mark Williams şi Ronnie O’Sullivan. Prima repriză s-a terminat în favoarea lui Ronnie O’Sullivan, el a realizat 109 berak-uri în 9,09 minute. Mark Williams a obţinut 17 puncte. Competiţia a fost strânsă, fiecare jucător a dat ce a putut mai mult pentru acest trofeu oferit la Bucureşti. Dovada stă în faptul că repriza a 4 a a fost câştigată de  Mark Williams el reuşind 127 break-uri în 8:17 min., acumulând primul punct pe tabela de marcaj care indica 3-1 pentru  Ronnie O’Sullivan. Williams continua să câştige, Ronnie mai căştigă şi el o partidă, obţin egalitate, dar Williams nu se lasa şi câştigă cu 6-4 trofeul SNOOKER TITANS TROPHY.

Prezentatorul evenimentului: Dl. Marius Ancuţa
Arbitru mondial: Alex Crişan
 Organizator: McCANN/THIESS EVENTS

 

 


 bilebile.blogspot.ro

 • REMEMBERimage1

 • Competitii sportive 2013-2014 organizate in Romania si Europa cu participarea echipei
  Black Wolf

  ECHIPA BLACK WOLFimage1
 • Jucatorii echipei sportive Black Wolf.

   
 • EUROTOUR DYNAMIC BILLIARDimage3
 • Participarea sportivilor echipei Black Wolf la Eurotour Dynamic Billiard cel mai important turneu European.