DYNAMIC BEST OF THE EAST 2018   2017  2016  2015 2014 2013 2010 2005

Period Competition Location Info
28-29.03 .2015 Slovachian Open 9-ball Slovakia                detalii..
16-17.05 .2015 Polish Open 9-ball Poland                detalii..
04-05.07 .2015 Bulgarian Open 9-ball Bulgaria                detalii..
15-16.08 .2015 Romanian Open 9-ball Romania                detalii..
17-18.10 .2015 Serbian Open 9-ball Serbia                detalii..

Contact the Atd-Dynamic center for additional information.
Refer to
www.atd-dynamic.ro for the most current information.
Dates are tentative and subject to change.                                                                                                       Call center: +40724 551 544


Dynamic Best of the East - Serbian Open, bila 9, Belgrad-Serbia
17
-18 OCTOMBRIE 2015

Premiu pentru gazde
      Ultimul turneu din ciclul Dynamic Best of the East 2015 s-a desfasurat in Cue Ball Club din Belgrad. Sandor Tot Serbia l-a invins pe Tomasz Kaplan Poland si astfel a devenit castigator. Ivica Putnik Croatia si Sanija Pehlivanowic Bosnia and Herzegovina au primit medaliile de bronz. Fiecare medaliat a participat la Campionatul European. Lund in considerare faptul ca cel mai bun din primii opt jucatori a fost juniorul Aleksa Peceli Serbia putem spune ca aceasta competitie a fost un mare amestec de experienta si tineret. Au existat, de asemenea, unele surprize - Andreja Klasovic Serbia, Cristea Surdea Romania and Goran Mladenovic Serbia. care nu au ajuns la etapa finală.
      70 jucatori din 9 țari (Serbia, Romania, Macedonia, Turcia, Polonia, Bulgaria, SUA, Bosnia si Herțegovina si Croația) au participat la turneu. Printre ei au fost trei fosti campioni europeni - Sandor Tot Serbia, Ivica Putnik Croatia si Tomasz Kaplan Poland si triplul Vice-campion European  - Zoran Svilar Serbia. Numai Putnik a avut unele dificultati in a ajunge la etapa finala, el a pierdut meciul cu  Milos Verkic Serbia 3:7 dar mai tarziu a castigat urmatoarele doua meciuri si am ajuns in play-off's.
      In grupul de 32 cei mai buni au fost 18 jucatori din Serbia, 2 din Bosnia, 2 din Macedonia, 4 din Romania, 2 din Turcia, 2 din Bulgaria, 1 din Polonia si 1 din Croatia.  Printre jucatori bine cunoscuți care au iesit din concurs au fost Svilar învins de Benjamin Mujicicov Bosnia and Herzegovina 4:7, Ioan Peiov Romania, Dragan Ludoski Serbia, Dragan Lancarski Serbia and Cyprian Gindac Romania care a putut castiga meciul, insa a facut o greseala stupida si a pierdut meciul cu I. Putnik.
      In sferturile de finala cel mai interesant a fost meciul dintre T. Kaplan Poland si M. Verkic Serbia. Ei se cunosc foarte bine. Verkic, care este, de asemenea, presedintele Asociației de Biliard din Serbia, a avut un sprijin minunat de partea spectatorilor si a fost lider cu 2: 0, dar Kaplan a castigat urmatoarele 4 breaks si in cele din urma, dupa un meci foarte strans l-a invins pe Verkic cu 7: 6.
      In semifinala Kaplan a fost mult mai bun decat tanarul Pehlivanovic si Tot la invins pe Putnik. Chiar daca Tot a fost foarte nervos el a castigat meciul final cu Kaplan 9: 3.
      Serbia 9-Ball a fost un eveniment interesant si bine pregatit. Duetul arbitrilor- Alexandru Balasa Romania ca arbitru principal si Predrag Tadic Serbia au facut o treaba foarte buna. Atmosfera creata de gazdele turneului - Darko Stankovic si Andreja Klasovic a fost fost perfecta. Ei au primit multumiri speciale din partea directorului ciclului - Marcin Krzeminski. Organizatorii au dat un cadou pentru Ewa Bak Poland - singura femeie care a jucat in turneu. 


Dynamic Best of the East - Romanian Open, bila 9, Bucuresti-Romania
10 ANI DE LA PRIMUL TURNEU “Best of the East” in Romania
SI SECOND CHANCE -
ATD CUP 10-BALL OPEN (AMATOR and PREMIERE LEAGUE)
15-16 AUGUST 2015


Podium International la Bucharest
      
Al patrulea turneu Dynamic Best of the East 2015 al ciclului s-a desfasurat în TAC Club din București. Konrad Piekarski Poland a câștigat competiția. Radostin Dimov Bulgaria a primit medalia de argint, Jakub Koniar Slovakia si Raul Maican Romania au primit medaliile de bronz.
      67 jucători din 6 țări au participat la concurs. Printre favoriți erau jucători din Polonia, J. Koniar și câțiva reprezentanți ai echipei gazdă: I. Ladany Romania, M. Braga Romania sau M. Toader Romania. Cei mai mulți jucătorii din România a pierdut in prima zi a turneului. Ultimul dintre ei - Raul Maican a fost învins de K. Piekarski în semifinală. A fost turneu bun pentru jucătorii din Bulgaria R. Dimov  învins M. Fortunski Poland si J. Koniar a ajuns la final.
      Mihaela Ghorgiu Romania - cea mai bună jucătoare la senioare și juniori - Ben Dvash Bulgaria au primit distincții speciale.
      Multe mulțumiri gazdelor: ATD Dynamic Compay din București și TAC Club. Arbitru Principal fost Alexandru Balasa. Romania
      În clasamentul general, actualul lider este Ioan Ladanyi Romania - 275 pts. Apoi Mieszko Fortunski Poland și Marian Toader Romania - 210 pts. Konrad Piekarski Poland este pe locul patru - 200 pts. Locul al cincilea - Mariusz Skoneczny Poland - 165 pts, locul șase - Vojtech Stofko Slovakia - 155 pts, locul șapte - Radostin Dimov Bulgaria - 140 pts, pe locul al optulea - Lubomir Pindiak Slovakia, Martin Boychev Bulgaria si Mihail Braga Romania - 130 pts.
      Ultimul turneu din 2015 ciclu va avea loc pe octombrie la 16-17 Ball Club Cue din Belgrad (Serbia).

INREGISTRARE, GALERIE FOTO

REZULTATE si PREMII
DYNAMIC BEST OF THE EAST

Kordan  Piekarski (Polonia)
Locul 1- (1000€, cupa, medalie)
Radostin Dimov (Bulgaria)
 Locul 2- (600€, cupa, medalie)
Raul Maican (Romania)
Locul 3- (400€, cupa, medalie)

Jakub Konikar (Slovacia)
Locul 4- (400€, cupa, medalie)
B. Melkonian(RO)-Locul 5- (150€)
M. Boychev (BG) - Locul 6- (150€)
C. Ovidiu(RO)-Locul 7- (150€)
A. Ungureanu(RO)-Locul 8- (150€)
Mihaela Ghiorghiu (Romania)
Best Women (100€, cupa, medalie)
Ben Dvash (Bulgaria)
Best Junior (100€, cupa, medalie)

ATD CUP 10 Ball OPEN
PREMIERE LEAGUE
Martin Todorov (Bulgaria)
Locul 1- cupa, medalie, voucher
Cotescu Alexandru (Romania)
Locul 2- medalie, voucher
AMATOR LEAGUE
Dan Cristea (Romania)
Locul 1- cupa, medalie, voucher
Catalin Iliescu (Romania)
Locul 2- medalie, voucher
De asemenea au fost premiati arbitrii Balas Alexandru si Dragne Iulian, au primit diplome si premii organizatorii evenimentului familia Tabacaru, reprezentand ATD Dynamic Billiard, dl. Leonard Dobre, reprezentantul clubului gazda Tac Biliard si dl Marcin Krzemiński - Directorul de concurs.

ANNIVERSARY CUP
2005-2015-TEAM
Cei mai buni jucatori
Ruslan Popescu (Romania)
cupa, sampanie
Mieszko Fortunski (Polonia)
cupa, sampanie
Radostin Dimov (Bulgaria seniori) cupa, sampanie
Ben Dvash (Bulgaria juniori)
cupa, sampanie
Evghenii Iliasenko (Rep. Moldova) cupa, sampanie
Jacub Koniar (Slovacia)
cupa, sampanie
 


 

Dynamic Best of the East - Bulgaria Open, bila 9, Varna-Bulgaria
04-05 IULIE 2015


Un nou succes al lui Ladanyi in Bulgaria
Jucătorii din Bulgaria și România sunt medaliatii celei de a treia competiție din acest an
Dynamic Best of the East. La Varna cel mai eficient a fost Ioan Ladanyi (RO) Romania.

     În total, au jucat mai mult de 50 de sportivi din 7 țări (Polonia, România, Bulgaria, Serbia, Rusia, Belarus și Slovacia), iar primele meciuri s-au desfasurat in două cluburi: Clubul 9 și Shark. Echipa poloneză a fost compusa din juniori care au participat la
Summer Billiard Academy. Superiorii acestui grup au fost David Tonojan si Mosir Kętrzyn care au ocupat locul 9. Mari emotii au avut sportivii care la start, au jucat cu Ioan Ladanyi (RO) Romania castigatorul trofeului din 2014 Dynamic Best of the East. În sferturile de finală ale juniorilor Ioan la inceput, pierde in fata lui Mario Valchev (BG)  Bulgaria.  Zeci de colegi bulgari au aplaudat victoria in curs, dar cu toate acestea, el nu a putut suporta presiunea și a pierdut. Mai departe  Ladanyi are sansa de al invinge si elimaina pe compatriotul sau Marian Toader (RO) Romania cu 6: 7.  Victorie decisiva pentru Ioan.  Semi-finala a fost un duel Româno-Bulgar. În primul meci, Mihai Braga (RO) Romania a început cu un avantaj de 3: 0. Campionul National al Bulgariei Stanimir Ruslanov (BG) Bulgaria, a câștigat alte 4 partide și ... nimic mai mult. Braga incepe si domina, castigand 4 meciuri consecutiv.  În al doilea joc, Radostin Dimov (BG)  Bulgaria la început, cu greu a rezistat in fata lui Ladanyi. Mai târziu, el si-a facut loc si Ioan a castigat cu 7: 4. Astfel, meciurile România-Bulgaria s-au finalizat cu 2: 0 pentru Bucuresti.
    Finalul a fost o lovitura puternica a lui Ladanyi. Fără nicio greșeală el a castigat puncte suplimentare. Braga neputincios si-a pierdut treptat speranta la victorie. La scorul de 6: 0 Ioan, faulteaza și astfel Mihai câștiga primul punct. În cele din urmă, meciul s-a încheiat cu rezultatul de 7: 2.
    Gazdele evenimentului și juriul:
 Rosita Apostolova, Paulina Ząbek si  Vladimira Popova. Sponsorii turneului au fost: Dynamic Billard Organization (DE) Germany, Iwan Simonis si Aramith (BE) Belgium. 
Echipa Romaniei la acest turneu a fost sustinuta si sponsorizata de catre Adrian si Maria Tabacaru - ATD Dynamic Billiard.
                    - CLASAMENT GENERAL

OBIECTIVE TURISTICE si CULTURALE VARNA
CLICK AICI..Dynamic Best of the East - Polonia Open, bila 9, Mikolow-Poland
16-17 MAI 2015

In data de 15.05.2015 sub egida EBC au avut loc meciuri intre tarile participante Belarus, Israel, Italia, Polonia, Romania si Slovacia. ECHIPA ROMANIEI a fost formata din Ioan Ladanyi, Ciprian Gandac, Marian Toader, Roland Zaharie  
Favoritii turneului:
Karol Skowerski (Polonia)
Ioan Ladanyi (Romania)
Radosław Babika (Polonia)
Shai Eisenberg (Israel)

In data de 16-17.05.2015 s-au desfasurat meciurile turneului Dynamic Best of the East, Polonia Open, bila 9 unde:
      Hubert Lopotko a castigat medalia de aur.
   
Rezultatele Dynamic Best of the East Polish bila 9 au fost o mare surpriza. Mai exact, o mare victorie pentru Hubert Lopotko (Polonia) si Kamil Szaszor (Polonia). Niciun jucator nu a putut sa se puna cu ei in acest turneu. In semi-finala Lopotko l-a invins pe Wojciech Szewczyk (Polonia) cu 7: 5.
       H. Lopotko a facut performanta inca de la juniori, unde a obtinut medalia de bronz la Campionatul Mondial si alte medalii la campionatele europene. La competitiile de seniori el a primit medalii la campionatele poloneze. Cu aproximativ 3 ani in urmă a disparut din viata biliardului. A inceput cariera in concurenta cu Mikolow si a facut  senzație, insa el nu a fost favoritul turneului din Polonia.
      Kamil Szaszor are o vechi de 16 ani si, desi ca a castigat in acest sezon Campionatul Polonez de junior in 2 tipuri de joc si a jucat foarte bine in
Polish Grand Prix Brześć Slomka Ptysiowa POL TOUR in Ketrzyn, de asemenea, nici el nu a fost un favorit al evenimentului. Cu toate acestea el a invins pe Karol Skowerski (Polonia) si Mieszko Fortunski (Polonia). Un mare succes de remarcat inca de la inceput a fost pentru Michal Czarnecki (Polonia) care l-a invins pe Radoslaw Babica (Polonia), Piotr Kudlik (Polonia) si Tomasz Kaplan (Polonia) care au obtinut medaliile de bronz.
     78 de jucători din 6 tari (Belarus, Israel, Italia, Polonia, Romania si Slovacia) au venit la Allinone Club din Mikolow. Nu a fost un succes pentru oaspetii de peste hotare. La grupul celor mai buni 32 de jucători s-au remarcat doar Ioan Ladanyi (Romania), Ciprian Gindac (Romania), Milano Mrva (Slovacia) si Lukas Kovac (Slovacia). Trei doamne au jucat in Polonia, bila 9 - Ewa Bak (Polonia), Katarzyna Wesolowska (Polonia) si Izabela Lacka (Polonia).
     La deschiderea ceremoniei, directorul turneului - Marcin Krzeminski a prezentat medaliati de la Dynamic European Championship 2015 si a multumit primarului orasului Mikolow pentru sprijinul acordat in organizarea evenimentului. Reprezentantul Silesian Voivodeship Marshal Office - Joanna Niesyto a urat mult succes sportivilor si i-a invitat sa viziteze orasul  Mikolow. Primarul - Stanislaw Piechula a dat lovitura de incepere a meciurilor. Multe multumiri autoritatilor locale, sponsorilor - Dynamic, Iwan Simonis, Aramith, Brzesc, Tor, Allinone Club din Mikolow si Arkadiusz Maciol care a fost responsabil pentru aspectele tehnice ale evenimentului. Arbitrul turneului a fost Ziemowit Janaszek. TVSports.pl a furnizat transmisia in direct, iar promovarea evenimentrului in Romania a revenit
"the Best Partner" Adrian si Maria Tabacaru - ATD Dynamic Billiard. Urmatorul turneu Dynamic Best of Est va avea loc in luna iulie in Bulgaria.
                -  CLASAMENT POLISH OPEN


Dynamic Best of the East - Slovacia Open, bila 9 Ruzomberok - Slovakia
28-29 MARTIE 2015
     Primul turneu al ciclului Dynamic Best of the East 2015 a avut loc la Arena Club din Ruzomberok in data de 28-29 martie. Nr 1 din 2014 al clasamentului polonez, campion al Poloniei la bila 10 și 9 - Mieszko Fortunski - a devenit castigatorul concursului din Slovacia.
     In meciul final el a invins cu 9: 7 pe colegul sau Konrad Juszczyszyn. Jucatori din Romania - Ioan Ladanyi (castigatorul ciclului Dynamic Best of the East 2014) si Ciprian Gindac (castigatorul Dynamic Best of the East - Bulgaria 2014) au primit medaliile de bronz. Turneul a fost organizat impreuna cu Mak Marketing Comapny si Slovakian Billiard Association. Castigatorul a mai primit din partea DEXO, un ceas in valoare de 560 Euro, societate a fost infiintata de "Hodinky.sk". Transmisia on-line a fost asigurata de TVSports.pl, fiind preluata si promovata in Romania de catre ATD-Dynamic. Sponsorii principali ai evenimentului au fost: Dynamic Billard Organization Germany, Iwan Simonis and Aramith Belgium. Urmatorul turneu va avea loc la Mikolow (Polonia) pe 16 mai 2015.


GALERIE FOTO

Loc. 1 - M. Fortuński PL
Loc. 2 - K. Juszczyszyn PL
Loc. 3 - I. Ladanyi RO
        4 - C. Gindac RO
Loc. 5 - M. Toader RO
        6 - 
J. Walter PL
        7 -
R. Babica PL
        8 -
J. Polach SK
CLASAMENT SLOVACIA OPEN

ROMANIA a fost REPREZENTA DE catre
Ioan Ladanyi, Ciprian Gandac, Cristian Surdea, Mario Toader,
castigatorul
2014 ATD BILLIARD TOUR-PREMIERE LEAGUE
-
ILIASENKO EVGHENI
si "the Best Partner"  
 


Dynamic Best of the East 2014 - Summary
"De 12 ani Mak Marketing cu partenerii săi au organizat cea de-a doua competitie ca valoare din Europa, circuite de turnee de biliard pool open. Mii de jucatori au luat parte la aceste evenimente de-a lungul acestui timp. Mulți dintre cei care au început cariera în sport la Dynamic Best, mai târziu au primit medalii la Campionatele Europene și turnee internaționale de prestigiu. În ciuda timpului care a trecut de la primul Dynamic Best of the Est, circuitul este încă foarte popular.
Peste 240 de jucători din 16 de țări (Polonia, România, Bulgaria, Slovacia , Republica Cehă, Ucraina, Serbia, Macedonia, Rusia, Belarus, Israel, Georgia, Liban, Moldova, Marea Britanie și Italia) au luat parte la 5 evenimente din 2014 a circuitului (Ruzomberok, Praga, Burgas, București și Debica). Mulțumim sponsorilor (Dynamic Billard Organizare, Iwan Simonis și Aramith) si am putut oferi premiul de 18.000 Euro. Mulțumim pentru activitatea partenerilor care au oferit informații, transmise si de posturile TV din Slovacia, România și Polonia despre evenimente. Distincția specială: "the Best Partner", a fost acordata lui Adrian Tabacaru de la ATD Dynamic din Bucuresti, care nu numai ca a organizat în mod perfect turneu în România, dar, de asemenea, sustine jucătorii din țara sa în timpul altor evenimente. "
           Marcin Krzeminski - Preşedintele Mak Marketing şi European Billiard Council

Top clasament 2014:
1. Ioan ladany  - 375 puncte,
2. Cristian Surdea  - 325 puncte,
3. Radosław Babica  - 315 puncte,
4. Tomasz Kapłan  - 240 puncte;
5. Michał Lichodziejewski  - 210 puncte.

 


 bilebile.blogspot.ro

 • REMEMBERimage1

 • Competitii sportive 2013-2014 organizate in Romania si Europa cu participarea echipei
  Black Wolf

  ECHIPA BLACK WOLFimage1
 • Jucatorii echipei sportive Black Wolf.

   
 • EUROTOUR DYNAMIC BILLIARDimage3
 • Participarea sportivilor echipei Black Wolf la Eurotour Dynamic Billiard cel mai important turneu European.