DYNAMIC BEST OF THE EAST 2018   2017  2016  2015 2014 2013 2010 2005

ROMANIAN OPEN 2013

COMENTARII
Biliardul la rang de sport – Best of The East Romania 23-24 August 2013
ATD Dynamic si-a facut reintrarea in circuitul biliardistic romanesc  si est-european odata cu organizarea etapei  prestigiosului Best of The East din Romania. Pregatirle incepute de mult au fost incheiate la timp pentru a primi cum se cuvine sportivii vineri pentru antrenamentele oficiale si acomodarea cu spatial de concurs.
Un efort deosebit, atat prin suportul  material cat si prin succesul implicarii autoritatilor locale Busteni,  hotelului Alexandros precum si a celorlalti parteneri
Giusto Natura, Borsec, Aquatique. Biliardul a iesit din club si competitia s-a organizat intr-un cadru creat special pe un teren de tenis acoperit incadrat de un decor montan deosebit. Sportivii si oficialii prezenti au  fost  placut  impresionati  de  cele  12 mese  Dynamic, care s-au prezentat impecabil cu postav Simonis nou si Bile Aramith PRO Cup TV, spatiul de concurs  delimitat, locuri pentru spectatori si  organizare excelenta. Asadar toate conditiile intrunite pentru un concurs de calitate, astfel incat romanii sa isi arate calitatile in lupta cu  jucatorii  straini   pre-zenti   in   competitie,   printre  altii  amintim  pe campionii europeni  Mateusz Sniegocki si Radoslaw Babica.Prima zi a adus si primul rezultat important Augustin Viziru il invinge pe Radoslaw Babica, Ciprian Gandac si Zoltan Kercso inving si ei cate un jucator polonez . Am descoperit cu placere calitatea si fair-playul jucatorilor din Ardeal printre ei Zoltan Kercso, Cristian Surdea, Traian Marinca, Andrei Rusu sau Vulpe Andrei. Au reconfirmat valoarea de campioni Braga Mihai, Viziru Augustin, Ioan Ladanyi , Maican Raul, Ciprian Gandac sau Cristea Ovidiu.
Multe rezultate pe muchie de cutit, suspans, bucuria invingatorilor si dezamagirea pierzatorilor, speranta celor care asteptau sa intre la masa au creat o paleta colorata,vie,  frumoasa pana la urma care ne-au amintit de ce iubim acest sport atat de greu si de ce dorim sa il sustinem cu tarie si pe viitor.

Examenul grupelor a trecut si urma piramida simpla, primul tur disputandu-se tot  sambata.   Ladany    intr-o    forma    de   zile   mari   il   scoate   din  concurs   pe Radoslaw  Babica,  Viziru  pierde  greu  la  polonezul  Ostrowski,  Babken  lupta cu Chiritoiu Liviu si castiga in decisiv, Braga trece fara probleme iar Bogdan Borcan il invinge pe vicecampionul national Zoltan Kercso. Cea mai buna prezenta feminina Mihaela Ghiorghiu pierde onorabil la campionul national Ovidiu Cristea.S-a incheiat o zi frumoasa  si epuizanta, multe multumiri si oficialilor turneului prezenti din partea EBC Billiard :  directorul de turneu Marcin Krzeminski, precum si arbitrii Rosita Apostolova si Alexandru Balas.
Prima zi de concurs s-a incheiat cu dineul oferit de Dl. Adrian Tabacaru si Dna Maria Tabacaru, prilej cu care participantii la turneu sportivi si oficiali deopotriva s-au relaxat si au socializat intr-un cadru mai putin formal.
Cei mai buni 16 s-au reunite duminica pentru batalia finala. Pierzatorii de sambata au devenit spectatori, tensiune maxima ... Cine va fi cel mai bun, vor reusi romanii sa castige in fata polonezilor ? Maican Raul si Ciprian Gandac pierd in decisiv dupa un joc excelent in fata polonezilor Ostrowski si Sniegocki ! Ladany si Braga in forma de zile mari se califica usor in fata lui Ovidiu Cristea si Teo Popescu.
Asadar  in  sferturi  3  romani  si 5 polonezi. Desi aratasera o forma excelenta, Ioan Ladanyi si Mihai Braga nu i-au putut opri pe Fortunski si Skoneczny in drumul lor spre finala. Bogdan Borcan a facut cinste Constantei pierzand greu 7-5. Scoala poloneza a ocupat in totalitate locurile din semifinale, si chiar daca au pierdut jucatorii romani si-au aratat clasa si de multe ori s-a ridicat la nivelul polonezilor.

Castigatorul Mariusz Skoneczny ( locul 3 in clasamentul general Best of The east) a evoluat incantator pe tot parcursul turneului si inclusiv  in finala cu  Mieszko Fortunski ( liderul clasamentului general).
La sfarsit toata lumea a fost multumita, iar dl Marcin, organizatorul turului Best of The East a apreciat intrgul turneu intr-un singur cuvant : FANTASTIC !
Autoritatile locale  din  Busteni si  reprezentantii hotelului Alexandros au fost incantati de eveniment si doresc  sa sprijine organizarea acestui turneu si anul viitor !

Noi credem cu tarie in sportivii romani si vom continua sa sprijinim in continuare biliardul romanesc , sportivii cat si autoritatile tutelare. Vom reveni si cu alte proiecte accesati siteul
http://www.atd-dynamic.ro sau pagina noastra de facebook pentru a fi informati la timp.
Ultima etapa din circuitul Best of The East va avea loc in Slovacia localitatea Ruzomberok in perioada 21-22 septembrie 2013.

Mai multe informatii la www.makmarketing.pl  sau www.ebc-billiard.com

       Echipa ATD

REZULTATE

GALERIE FOTOR
EPORTAJ


    
DYNAMIC
 BEST OF
 THE EAST

COMPETITIE
PREZENTATA SI
 SUSTINUTA DE


PRIMARIA ORAŞULUI
 BUŞTENI
ÎN
PARTENERIAT  CU

ATD-DYNAMIC
BILLIARD

 Romanian Open
24-25.08.2013


Organizatori:
 Sponsori:

Parteneri si
 parteneri media:

 

 


  
 bilebile.blogspot.ro 

 • REMEMBERimage1

 • Competitii sportive 2013-2014 organizate in Romania si Europa cu participarea echipei
  Black Wolf

  ECHIPA BLACK WOLFimage1
 • Jucatorii echipei sportive Black Wolf.


   
 • EUROTOUR DYNAMIC BILLIARDimage3
 • Participarea sportivilor echipei Black Wolf la Eurotour Dynamic Billiard cel mai important turneu European.