EUROTOUR DYNAMIC BILLIARD 

EUROTOUR Dynamic Billiard Austria Open, bila 9, Sankt Johann im
Pongau /  Austria
30 IULIE-01 AUGUST 2015

                                 PARTICIPANTI

ROMANIA a fost  REPREZENTATA DE catre:
Alicus, Claudiu; Anghel, Radu;  Braga, Mihai Robert; Ciprian, Gabriel;
Dobre, Leonard Ionut; Florescu, Alexandru-George; Ladanyi,
Ioan
; Toader, Marian; Melkonyan, Babken; Ovidiu, Cristea;
 
Ranzburg, Adrian.                          

                 MATCHES - DRAW and RESULTS                
                
RANKING


 


EUROTOUR Dynamic Billiard Germany Open, bila 9, Baunatal-Germany
04-06 IUNIE 2015Petri Makkonen (FIN) si Jasmin Ouschan (AUT)               castigatorii turneului de la Baunatal

Petri Makkonen (FIN) tocmai a câștigat primul său turneu Euro-Tour din cariera sa, meciul final fiind unul convingător 9: 3 asupra lui Konrad Juszczysyn (POL). Juszczysyn a avut meciuri dure în semi-finala. În timp ce Makkonen l-a învins pe Florian Hammer (GER) destul de usor cu 9: 4, Juszczysyn insa a fost


nevoit sa-l inlature din Dynamic Billard German Open pe fostul campion mondial Karl Boyes (GBR) . "Cred ca am jucat mai bine astăzi decât ieri", a declarat într-un interviu Makkonen după meciul final. "..dacă voi continua asa, sunt sigur ca voi  fi din nou pe podium, câștigător la urmatoarele turnee ", a adăugat Makkonen.

Top opt finalisti
1.  Petri Makkonen FIN
2. Konrad Juszczysyn POL
3. Florian Hammer GER
     Karl Boyes GBR
4. Radoslaw Babica POL
     Albin Ouschan AUT
     Denis Grabe EST
     Kevin Becker GER

Clasament Top Ten Euro-Tour:
 1. Niels Feijen NED
 2. Denis Grabe EST
 3. Mark Gray GBR
 4. Nikos Ekonomopoulos GRE
 5. Mario He AUT
 6. Nick van den Berg NED
 7. Marcus Chamat SWE
 8. Petri Makkonen FIN
 9. Mateusz Sniegocki POL
10. Albin Ouschan AUT


Cu o victorie convingătoare 7: 3 asupra Katarzynei Wesolowska (POL), Jasmin Ouschan (AUT) a obținut un alt titlu pentru colectia ei, victoria de la turneul Dynamic Billard German Women Open din Stadthalle Baunatal, Germania.
Ouschan nu a pierdut niciun meci pe tot parcursul evenimentului. Cele mai multe meciuri, au fost dominante de la început până la sfârșit. Cand a fost intrebat despre focalizarea ei pentru viitor, ea a răspuns: "Următorul meu obiectiv este China Open care se va juca în aproximativ o lună de acum. Acest turneu va fi pregătit prefect de catre mine, lucrurile cu adevarat elaborate in  felul meu și am încredere ca voi  obține un rezultat bun în China. "

Top opt finaliste
1. Jasmin Ouschan AUT
2. Katarzyna Wesolowska POL
3. Diana Khodjaeva BEL
     Nataliya Seroshtan RUS
4. Kristina Tkach RUS
     Ana Mazhirina RUS
     Sandra Baumgartner AUT
     Tamara Peeters NED

Clasament Top Ten Euro-Tour:
 1. Jasmin Ouschan AUT
 2. Nataliya Seroshtan RUS
 3. Katarzyna Wesolowska POL
 4. Sandra Baumgartner AUT
 5. Caroline Roos SWE
 6. Ine Helvik NOR
 7. Ana Mazhirina RUS
 8. Oliwia Czuprynska POL
 9. Martine Christiansen NOR
10. Barbara Bolfelli ITA


Doi sportivi romani s-au clasat pe locul 9 cu 330 puncte fiecare, respectiv 
Ioan Ladanyi  si Babken Melkonyan . Ciprian Gabriel Gindac a ocupat locul 17 cu 300 puncte, fiind urmat de Mihai Robert Braga ocupant al locului 33 cu 275 punte. Premiile totale pentru  sportivi romani au fost de 2750 euro. Este cea mai importanta victorie de pana acum la EuroTour Dynamic.
Romania a mai fost reprezentata de inca 5 jucatori:
Alexandru George Florescu, Marian Toader,  Ovidiu Cristea, Adi Irinel Cocolin, Adrian Ranzburg , Elvis Mihail Mladinescu . Primii doi au ocupat locul 65 cu 200 puncte fiecare, Ovidiu Cristea locul 97 (180 puncte), Adi Irinel Cocolin, Adrian Ranzburg  locul 129 (160 puncte/fiecare) si Elvis Mihail Mladinescu  locul 193 (140 puncte)

     

Evenimentul a fost găzduit de European Pocket Billiard Federation EPBF si organizat de International Billiard Promotion, IBP. La competitie s-au inscris 193 sportivi si 47 sportive. Sponsorii principali ai echipei noastre au fost - BKO (Billiard Kombat Open) - Leonard Dobre pentru Babken Melkonyan, Mihai Robert Braga, Alexandru George Florescu, Marian Toader, Ovidiu Cristea, Adi Irinel Cocolin, Adrian Ranzburg si ATD Dynamic Billiard - Adrian si Maria Tabacaru pentru Ioan Ladanyi si Ciprian Gabriel Gindac.


Dna. Maria Tabacaru (Director  ATD Dynamic Billiard) si
Dl. GRE LEENDERS 
(Presedinte European Pocket Billiard Federation)


Dna. Maria Tabacaru (Director ATD Dynamic Billiard) si
Dl. GREGORY KOBLENZ
(
Presedinte Dynamic Billard Organisation GmbH)

Ioan Ladanyi  si Ciprian Gabriel Gindac alaturi de ATD Dynamic Billiard au vizitat cateva orase culturale, intalnite pe traseul calatoriei si anume: - localitatatea Přední Výtoň din Republica Ceha,  Baunatal langa Kassel -Germania, unde a fost remarcat Centrul de Recrere de pe malul raului Fulda din Kassel.  Kirckberg, langa Kitzbuhel - Zona Tirol -Austria. - orasul Szalzburg si  Centrul Vienei.


EUROTOUR Dynamic Billiard Portugeses Open, bila 9, Vale do Lobo - Portugal,
22-25 APRILIE 2015Jasmin Ouschan (AUT) si Mateusz Sniegocki (POL) sunt castigatorii Eurotour Dynamic - Portugese Open - Vale do Lobo, Portugalia.

     Women’s Division a fost din nou dominata de Jasmin Ouschan (AUT). Meciul final l-a sustinut alaturi de Line Kjorsvik (NOR) invingand-o cu 7: 3. "Sunt foarte fericita de aceasta victorie", a declarat Ouschan ", dar eu sunt, de asemenea, intr-adevar epuizata. Am jucat atat de multe meciuri in ultimele saptamani pentru Cupa Amway, Campionatele Europene si Euro-Tour, si astept intr-adevar cu nerabdare sa merg acasa si sa ma relaxez un pic ", a declarat fericita, dar, evident, epuizata Ouschan.
     Finala la bărbați sa disputat între Mateusz Sniegocki și Marcus Chamat (SWE). A fost o luptă grea cum era de așteptat între cei doi. Amândoi au avut semi-finale foarte grele. Chamat a câștigat cu 9: 7 impotriva lui Mario He (AUT) în timp ce Sniegocki a învins pe Francisco Sanchez Ruiz (ESP) la limita cu 9: 8. "Sunt atât de fericit cu privire la acest titlu", a spus Sniegocki, "acest Euro-Tour a avut atât de mulți jucători și este o mare onoare și o realizare uriașă pentru mine de a fi castigator aici", a adaugat Sniegocki.

Top Opt finaliste Women’s Division:

1. Jasmin Ouschan (AUT)

2. Line Kjoersvik (NOR)

3. Louise Furberg (SWE)

     Monica Webb (SUA)

4. Kristina Tkaci (RUS)

    Oliwia Czuprynska (POL)

    Sandra Baumgartner (AUT)

    Kamila Khodjaeva (BEL)

Top Opt finalisti Men’s Division:

1. Mateusz Sniegocki (POL)

2. Marcus Chamat (SWE)

3. Francisco Sanchez Ruiz (ESP)

     Mario He (AUT)

4. Niels Feijen (NED)

    Ralf Souquet (GER)

    Ronald Regli (SUI)

    Alexander Kazakis (GRE)

      Romania a fost reprezentata de catre 9 jucatori, fata de primul Eurotour din Italia unde au fost 11, doi dinte acestia, Radu Anghel si Ciobanu Ionut nu au putut participa. De mentionat este faptul ca un grup compus din 4 jucatori erau in Portugalia, ei venind de la Campionatul European respectiv Robert Braga (locul III CN), Ioan Ladanyi (Campion National), Cristian Surdea si Sergiu Voicu (Vice-Campion National) unde au obtinut rezultate memorabile in Europa, cum ar fi: Robert Braga locul 9 (bila 8), Sergiu Voicu locul 17 (bila 9) , Ioan Ladanyi locul 33 (bila 9), Cristian Surdea locul 65 (bila 8,9).
      La acest grup s-au alaturat: Ovidiu Cristea, Babken Melkonyan, Raul Maican, Mario Toader, Ciprian Gindac. Sportivii nostri fiind nevoiti in urma tragerii la sorti, sa faca fata jucatorilor castigatori de Eurotour-uri. Cel mai bine s-a clasat Cristian Surdea care a reusit sa ajunga pe locul 33, prin castigarea a 3 jocuri si pierderea a doua in fata lui Peach Daryl (detinator a 4 trofee de Eurotour) si He Mario (locul 3 in turneul actual) acumuland 275 puncte. Urmatorii in clasamentul sunt Robert Braga, Babken Melkonyan, Ovidiu Cristea, Ioan Ladanyi, Sergiu Voicu ocupand simultan locul 65 cu 200 puncte fiecare, fiind urmati de Raul Maican, Mario Toader - locul 97, 180 puncte fiecare si Ciprian Gandac locul 193 si 140 puncte, cu doar doua meciuri disputate.
      Evenimentul a fost găzduit de
European Pocket Billiard Federation EPBF și organizat de International Billiard Promotion, IBP. La competitie s-au inscris 217 sportivi/e. Sponsorii principali ai echipei noastre au fost -
BKO (Billiard Kombat Open) - Leonard Dobre si ATD Dynamic Billiard - Adrian si Maria Tabacaru.


Womens Eurotour - Italien Open, bila 9 Verona / Italy,
07-08 MARTIE 2015

ROMANIA a fost REPREZENTA DE catre
Ghiorghiu, Mihaela 

 


EUROTOUR Dynamic Billiard Italian Open, bila 9, Treviso-Italy,
26-28 FEBRUARIE 2015

Feijen este castigatorul Dynamic Billiard Italian Open

      Cu o victorie clara (9:2), in meciul final, impotriva lui Nick Malai (GRE),  Niels Feijen (NED) a luat titlul Dynamic Billard Italian Open Champion 2015 de la Best Western Premium BHR Hotel din Treviso, Italia.
      Feijen nu i-a dat nicio sansa lui Malai. La inceput Malai a ratat cateva bile si Feijen a profitat din plin. Malai a devenit frustrat, deoarece nu a mai reusit sa ajunga la masa de joc, privind din scaunul sau cum Feijen obtine punct dupa punct. Prin urmare, rezultatul de 9: 2 in favoarea lui Feijen este complet meritat.
      Feijen este campion mondial la bila 9, campion european la bila8 - 2014, iar ultima sa victorie la Euro-Tour a fost in iulie 2013, in Austria. In decembrie 2014, tot in Italia, a pierdut destul de clar cu 9:3 in fata lui Nick van den Berg "Am fost torturat ultima data de Nick, asa ca sunt foarte fericit ca am putut sa castig de data aceasta", a declarat Feijen. "Eu cred faptul ca aproximativ 40 de baieti pot castiga un Euro-Tour. Este un concurs dat naibii . Sunt foarte fericit ca am castigat acest turneu ", a adăugat Feijen.
      Desi ca a pierdut meciul final, acesta a fost pentru Nick Malai un turneu foarte important. El la învins pe Mario El (AUT), Petri Makkonen (FIN) și Nikos Ekonomopoulos (GRE), trei jucători foarte puternici; doi dintre ei fac parte din clasamentul Europe’s Top Ten.

Top Opt finalisti:

1. Niels Feijen (NED)

2. Nick Malai (GRE)

3. Mario He (AUT)

     Karl Boyes (GBR)

4. Ralf Souquet (GER)

    Petri Makkonen (FIN)

    Oliver Ortmann (GER)

    Marco Teutscher (NED)


 

 Clasament Top Ten Euro-Tour:
1. Niels Feijen (NED)

  2. Nick van den Berg (NED)
  3. Mark Gray (GBR)
  4. Nikos Ekonomopoulos (GRE)
  5. Ralf Souquet (GER)
  6. Mario He (AUT)
  7. Karol Skowerski (POL)
  8. Denis Grabe (EST)
  9. Albin Ouschan (AUT)
 10. Francisco Diaz-Pizarro (ESP)


       Romania a fost reprezentata de catre 11 jucatori:
Mihai Robert BRAGA Marian TOADER; Raul Adrian MAICAN; Ciprian Gabriel GINDAC; Sergiu VOICU; Cristian SURDEA; Ovidiu CRISTEA; Ioan LADANYI; Ionut CIOBANU; Melkonyan BABKEN; Radu ANGHEL. Este cea mai mare delegatie romaneasca participanta la acest turneu organizat in Europa. Acest lucru a fost posibil datorita sponsorilor care au sustinut echipa Romaniei respectiv BKO (Billiard Kombat Open) - Leonard Dobre si ATD Dynamic Billiard - Adrian si Maria Tabacaru.
    
  La finalul turneului Ioan LADANYI si Ovidiu CRISTEA ocupau locul 33 cu 275 puncte fiecare, fiind urmati de Mihai Robert BRAGA, Ciprian Gabriel GINDAC, Melkonyan BABKEN, Cristian SURDEA, Sergiu VOICU toti pe locul 65 cu 200 puncte; Radu ANGHEL, Raul Adrian MAICAN, Marian TOADER locul 97 cu 180 puncte si Ionut CIOBANU locul 129 cu 160 puncte.
       Evenimentul a fost găzduit de European Pocket Billiard Federation EPBF și organizat de International Billiard Promotion, IBP. La competitie s-au inscris 152 sportivi.

 
 


 bilebile.blogspot.ro

 • REMEMBERimage1

 • Competitii sportive 2013-2014 organizate in Romania si Europa cu participarea echipei
  Black Wolf

  ECHIPA BLACK WOLFimage1
 • Jucatorii echipei sportive Black Wolf.

   
 • EUROTOUR DYNAMIC BILLIARDimage3
 • Participarea sportivilor echipei Black Wolf la Eurotour Dynamic Billiard cel mai important turneu European.