REMEMBER  2012

2015  2014  2013 2012 2009
ANUL CASTIGATORI DATA COMPETITIA CLUB, ORAS, TARA
2012

 

Nick van den Berg, Olanda
07-11.11
 
DYNAMIC EUROPEAN
9-Ball OPEN


BHR Treviso Hotel, Italia

 
Martine Christiansen, Norvegia
10-11.11 Euro-Tour  ITALY 
WOMEN


BHR Treviso Hotel, Italia

 


Wojciech Trajdos
, Marek Derek, Mieszko Fortuński, Mariusz Skoneczny,

27-28.10

Dynamic Best of the East Polish Open 10-ball
 Lodz, Polonia
 

 
Nick MALAI - Albania

17-21.10

Euro-Tour NORTH CYPRUS 9 ball


Cratos Hotel ,  Kyrenia

 


Denis Grabe, Radosław Babica, Konstantin Stepanov, Mariusz Skoneczny
22-23.09 Dynamic Best of the East Estonian Open 10-ball


Tallinn, Estonia
 

 

Daryl PEACH, Anglia

16-18.08

Euro-Tour GERMANY 10-ball MEN

Stahlpalast -Brandenburg, Germania
 

 
Katarzyna Wesolowska, Polonia

18-19.08

Euro-Tour GERMANY 10-ball WOMEN


Stahlpalast -Brandenburg, Germania

 


Karol Skowerski,
Jaroslav Polach, Mihai Robert Braga, Bartosz Rozwadowski
07-08.07 Dynamic Best of the East Bulgarian Open 10-ballMall Galleria, Cameo Club si RSP Club, Bourgas - Bulgaria
 

 
Nikos Ekonomopoulos, Grecia
31.05-02.06 Euro-Tour AUSTRIA 9 ball Sankt Johann, Austria.

Ekonomopoulos câştigă Dynamic Austria Open - Grecia împotriva Poloniei în meciul final

Nikos Ekonomopoulos (GRE) a câştigat finala Dynamic Austria Open şi l-a învins pe Wojciech Szewczyk (POL) cu 9:4.

Competiţia a fost diferită de alte Euro-Turnee care au putut fi urmărite în special în ultimele etape ale evenimentului. În sferturile de finală, au fost reprezentate opt naţiuni diferite. În semifinale, trei din patru jucatori nu au ajuns atât de departe. Cei doi finalişti, Ekonomopoulos şi Szewczyk au aparţinut acestora.

Meciul a debutat destul de echilibrat. După 7 încercări, Ekonomopoulos conducea cu 4:3. Până atunci, niciunul dintre cei doi jucători nu a fost capabil să obţină un avantaj asupra celuilalt una din mai multe încercări. Dar deodată, Ekonomopoulos părea să fie în formă mai bună. Acesta a profitat de câteva greşeli ale lui Szewczyk şi a obţinut un avans de trei puncte. Tabela de marcaj a arătat 6:3 pentru Ekonomopoulos. Cel de-al zecelea set a fost determinat de un joc de siguranţă. Szewczyk l-a întrecut pe grec şi a marcat un alt punct în contul său. Dar era încă 6:4 în favoarea lui Ekonomopoulos. Următoarele două seturi au fost dominate de către Ekonomopoulos care a dominat partea respectivă a meciului şi a luat un avans de 8:4 asupra lui Szewczyk. Presiunea încă persista. În cel de-al 13-lea set, Ekonomopoulos a executat procesul de declanşare şi a de venit rezervat. Cu toate acestea, acesta a fost puţin norocos, având în vedere că Szewczyk nu a putut vedea mingea 1. Wojciech Szewczyk a încercat o lovitură de siguranţă, însă a lăsat mingea 1 solidă, dar posibilă lui Ekonomopoulos. Aceasta a fost tot ceea ce i-a trebuit jucătorului grec. El a terminat setul şi a obţinut victoria turneului Euro-Tour pentru prima dată în viaţa sa.


Open-ul Dynamic Austria Euro-Tour 9-ball a început la
Alpina, Wellness & Sporthotel din Sankt Johann, Austria.
Sumă totală de 34.000,-€ este pusă în joc pentru primii 48 concurenţi care încheie turneul.

 
M. Śniegocki, K. Skowerski, R. Babica, T. Kapłan

19-20.05 Dynamic Best of the East Czechian Open 10-ball Pecs - Cehia

Pecs - Czechian
Jucatorii din Polonia au c
âștigat toate locurile de pe podium în timpul celui de al doilea turneu Dynamic Best of the East, care a fost jucat în Black Pool Club din Ostrava.
Mateusz Sniegocki (PL) de la Konsalnet Varşovia a devenit câştigătorul. În meciul final, Sniegocki a învins cu 9:4 pe liderul de clasament - Karol Skowerski (PL). Medalii
le de bronz s-au dus la prietenii echipei lui Karol - Radoslaw Babica (PL) şi Tomasz Kaplan (PL). Cei mai buni jucători cehi au fost M. Gavenciak şi D. Zalman, care au obţinut locul 5. H. Strolis (LTU) s-a clasat pe locul nouă, după ce a pierdut meciul cu Karol Skowerski.

 
Dominic Jentsch Germania
 
19-21.04 Euro-Tour ITALY 10 ball Treviso, Italia.

Jentsch ia titlul (comunicat de presă)

Sunt atât de fericit!”
Sâmbătă, 21 April 2012: Într-un meci final care a mers foarte mult într-o singură direcţie,
Dominic Jentsch (GER) l-a învins pe David Alcaide (ESP) cu scorul de 8:1.
Sunt complet copleşit”, a spus Jentsch după finală.
Aceasta este prima mea victorie la Euro-Tour; până acum, cea mai bună poziţie a mea a fost locul 17”. Meciul final poate fi descris în câteva cuvinte: Jentsch a fost, pur şi simplu, prea dominant pentru Alcaide şi nu i-a lăsat nici o şansă puternicului spaniol.
Indiferent la ce aspect al jocului ne uităm, Jentsch a fost mai bun. Lovitura sa de spargere, jocul de siguranţă, aptitudinile sale de găsire a buzunarului … performanţa sa în această finală a fost de neegalat. Atunci când a fost întrebat ce crede despre lucrul care îl face să îşi domine adversarii atât de clar, a răspuns: “Întotdeauna încerc să fac tot ce pot. Mă gândesc de la o lovitură la alta şi dau tot ce am mai bun.” “Câteodată ai momente, câteodată, nu. Exersez în fiecare zi şi, recent, sunt premiat pentru toate eforturile mele.”

Începutul Open-ului Dynamic Italy Euro-Tour 10-Ball

Open-ul Dynamic Italy Euro-Tour 10-ball a început la Hotelul BHR din Treviso, Italia, astăzi. Aproximativ 165 jucători din întreaga Europă, inclusiv crème de la crème din European Pool Billiard vor concura pentru titlu. O sumă totală de 34.000,-€ este pusă în joc pentru primii 48 concurenţi care încheie turneul. De asemenea, puncte în clasament sunt acordate tuturor participanţilor, ceea ce poate fi chiar mai important pentru un jucător sau altul, întrucât clasamentul după acest turneu va stabili cine va fi inclus în clasamentul pentru turneul Open European de la finalul anului. Mai mult, participanţii europeni la Campionatul Mondial de 9-ball din acest an din Qatar sunt stabiliţi de clasamentul de după eveniment. Astfel încât sunt foarte multe în joc pentru toţi jucătorii; în special pentru jucătorii de vârf, care vor trebui să îşi arate cea mai bună performanţă pentru a ajunge la Campionatul Mondial şi la Open-ul European. “Suntem foarte fericiţi să fim din nou în hotelul BHR din Treviso”, spune Preşedintele EPBF Gre Leenders. “Acesta este cel de-al patrulea eveniment al nostru în trei ani şi am avut cele mai bune experienţe legate de condiţii. Aranjamentul este profesionist şi totul şi toată lumea din hotelul BHR sunt gata pentru inceperea competitiei de mare clasă în următoarele trei zile.Există veşti bune pentru toţi cei care nu pot ajunge la Treviso în următoarele trei zile, dar care totuşi doresc să fie cât de aproape posibil de acţiune. Evenimentul va fi din nou transmis LIVE pe Internet prin Kozoom.com, partener al EPBF. Odată înregistraţi pe site-ul Kozoom, se pot achiziţiona permise pentru a obţine acces gratuit la toate mesele LiveStream şi la arhiva video, cu un număr imens şi în creştere rapidă de clipuri video editate de la Euro-Tour şi de la Campionatele Europene. Evenimentul este găzduit de Organismul Tutelar European pentru Pool, Federaţia Europeană de Pocket Billiard (EPBF) şi organizat de International Billiard Promotion (IBP).
23.04.2012
Felicitari tânarului german Dominic Jentsch pentru primul titlu
EuroTour. După ce a câştigat Campionatul European bila 10 ,cu   câteva săptămâni în urmă, Dominic a dominat, de asemenea, turneul de la Treviso (Italia). În Knockout faze nu a pierdut mai mult de 3 jocuri simple. Prin urmare, el este într-adevăr un campion
pe merit.

21-31.03 Dynamic European Championship  Men, Women & Wheelchair Alvisse Parc Hotel, Luxembourg
Campionatele Europene Dynamic au fost deschise
Prin prezenta, declar deschise Campionatele Europene 2012 pentru atleţi bărbaţi, femei şi cei în scaune cu rotile”. Acestea au fost ultimele cuvinte din ceremonia de deschidere, cu care Preşedintele EPBF, Gre Leenders, a deschis evenimentul. Ceremonia a început cu o defilare impresionantă a tuturor ţărilor participante. Atleţi din 34 de state europene şi-au purtat drapelele respective în arenă, acompaniaţi de muzică rock şi de lumini, în timp ce publicul şi-a demonstrat aprecierea faţă de fiecare naţiune în parte. Discursurile invitaţilor de onoare, A. Graeten şi P. Dinis, reprezentând Federaţia de Biliard din Luxembourg, şi Gre Leenders, Preşedintele EPBF, au alternat cu cântece ale interpretei locale Patricia Venancio. După ce Dl. Leenders a deschis campionatele, s-a cântat imnul naţional al statului Luxembourg. Apoi, toţi jucătorii şi antrenorii au fost invitaţi la un pahar de deschidere în discoteca hotelului Alvisse Parc. Totul este acum pregătit pentru 10 zile de pool billiards de mare clasă. Evenimentul este găzduit de European Governing Body for Pool, European Pocket Billiard Federation (EPBF) şi organizat de International Billiard Promotion (IBP). Pentru mai multe informaţii şi referinţe, vă rugăm consultaţi pagina de Internet a federaţiei www.epconline.eu, urmăriţi-ne pe twitter @EPBF_News sau contactaţi biroul nostru de presa.Karol Skowerski, Mateusz Śniegocki, Novo Serafimovski, Ioan Ladany
10-11.03 Dynamic Best of the East Hungarian Open 10-ball Pecs - Cehia
Pecs - Hungary
Câştigătorul de la Open maghiar 2012 este
Karol Skowerski Polonia . În final el a învins pe Mateusz Śniegocki Polonia , 9-3. Medaliile de bronz a mers la Ioan Ladany România şi Novo Serafimovsky Macedonia . "Am jucat un meci foarte bun, Śniegocki a făcut trei greşeli uşoare şi a fost suficient pentru mine pentru a câştiga această finală.". - Karol Skowerski a declarat, după turneu. Novo Serafimovsky a fost, de asemenea, foarte mulţumit: "Este un mare succes pentru mine ca am luat locul al treilea într-un astfel de teren cu jucători puternici."
În Ungaria au fost deschise patru
competiţii, pentru titlul de Campion European,
Campionatul Mondial de juniori - două medali de aur şi cateva campionate naţionale. Nivelul de performanţă sportiv a fost extrem de mare, spectatorii au avut multe ocazii de a viziona imagini uimitoare.
Gazde locale (Centrul Fordan) au gestionat turneul, pregătind condiţii foarte bune de joc pentru participanţi care sau bucurat de eveniment. Arbitrii au fost: Piotr Kaminski şi Waldemar Debski.
Medaliile si trofeele au fost înmânate de membrul Consiliului WPA, Directorul de Turneu - Dl. Marcin Krzeminski şi proprietarul Clubului - Dl. Laszlo Varga.
       Dynamic Best of the East în Pecs a fost primul din seria anuală.

Albin Ouschan, Austria
01-03.03 Euro-Tour SARAJEVO 10 ball Sarajevo, Bosnia & Herzegovina
        
Albin Ouschan câştigă prima etapă Dynamic Euro-Tour din 2012
Sâmbătă, 03 Martie 2012: În finala open-ului Dynamic Bosnia & Herzegovina 2012, Albin Ouschan (AUT) l-a învins pe Dimitri Jungo (SUI) cu scorul de 9:3. A fost un început perfect pentru Ouschan. A câştigat primul rack, a spart şi l-a jucat pe al doilea şi a trimis bila-9 peste rail pentru a trece rapid la un avantaj de 3:0 faţă de Jungo. Apoi, intensitatea meciului a scăzut puţin, iar norocul a devenit un factor. În rack-ul 8, Ouschan conducea deja cu 5:2. Tocmai introdusese bila-9 peste bila-2. Apoi, a început o bătălie pentru siguranţă, când Jungo a lăsat o margine mică a bilei-2 pentru Ouschan. Austriacul a introdus bila-2 şi a introdus cu noroc bila-9, obţinând un avantaj de 6:2 faţă de Jungo. “Din fericire, am avut puţin mai mult noroc decât Dimitri”, a declarat modest Albin Ouschan după jocul final. Restul meciului nu a văzut mult mai mult de la concurentul elveţian. Acesta a spart şi a jucat un alt rack, dar nu a reuşit să oprească înaintarea lui Ouschan. A făcut o greşeală gravă în rack-ul 10, unde a ratat o uşoară bilă-7. Pentru a-şi aduna gândurile şi a reveni în joc, Jungo a cerut o pauză după acel rack. Dar nu a ajutat. A ratat la propria lui spargere, iar Ouschan a câştigat, după câştigarea unei bătălii intense pentru siguranţă. Acest fapt l-a adus pe Ouschan la scorul de 8:3. Ultimul rack a fost, de asemenea, determinat de jocul de siguranţă, din partea ambilor jucători, cu Ouschan câştigător la final, cu scorul de 9:3. “Este un sentiment extraordinar să stai aici, fiind câştigător”, a spus Ouschan, “Am dorit numai să ajung în sferturile de finală şi aş fi fost fericit.” “Nu am avut nimic de pierdut, am jucat finala ştiind că am atins deja mai mult decât am sperat vreodată”. Ouschan a fost selectat pentru prima dată de către căpitanul echipei Austriei la acest eveniment. S-a dezvoltat destul de mult, fiind mai matur zilele acestea. “Am lucrat la partea mentală, lucru care m-a ajutat cel puţin 50% astăzi. Doresc să fiu un model pentru jucătorii mai tineri din Austria.” Una din următoarele etape ale Dynamic Euro-Tour se va desfăşura în ţara natală a lui Ouschan, Austria. Atunci când a fost întrebat dacă şi câştigătorul acelui turneu va purta numele de Ouschan, a zâmbit şi a spus: “O întrebare dificilă. Ai foarte multă presiune în ţara natală. Dar voi face tot ce pot pentru a îndeplini aşteptările oamenilor şi, poate, câştigătorul se va numi Ouschan şi poate prenumele său începe cu ‘A’.

Dynamic Euro-Tour 2012 începe în Sarajevo
Pe 1 martie 2012, la ora 09:00 dimineaţa, sezonul 2012 al Dynamic Euro-Tour începe în hotelul Radon Plaza din Sarajevo, Bosnia & Herzegovina. Aproximativ 160 jucători s-au anunţat până acum, inclusiv primii 50 jucători din Europa. Fiecare doreşte să aibă o şansă la primul titlu major din circuitul principal european. Deşi tabloul este deja destul de plin, mai există locuri disponibile pentru mai mulţi jucători, care îşi vor decide participarea în ultimul moment. Sezonul începe cu premierea câştigătorului absolut al turneului de anul trecut. Ralf Souquet din Germania conducea în clasament după turneul final din Treviso, Italia, în decembrie 2011 şi va primi un premiu suplimentar pentru acest rezultat. În acest an, unele modificări stabilite pentru sistemul Euro-Tour vor intra în vigoare. Acestea includ un nou sistem de anunţare, prin intermediul paginii de Internet a Euro-Tour, www.eurotouronline.eu, o nouă defalcare a banilor de premii, şi alte schimbări minore care îmbunătăţesc Tour. Toate modificările şi îmbunătăţirile pot fi observate pe pagini a Internet a Tour.

Dynamic Euro-Tour 2012 începe în Sarajevo
John Damian Massey, profesionistul de pool şi snooker din Anglia, are încredere în produsele noastre şi este acum, ca mulţi alţi jucători de top, echipat de la Dynamic Billiard. Joacă Billiard de la vârsta de treisprezece ani, iar la vârsta de 20 de ani era jucător profesionist de snooker. După multe victorii importante în Snooker, în anul 2007, s-a orientat către Billiard cu 9 bile. Şi aici a convins rapid şi joacă acum în fruntea clasamentului Euro Tour şi GB9. Damian John Massey şi-a transformat pasiunea în profesie şi lucrează ca antrenor de snooker în exclusivistul hotel Chewton Glen din Hampshire.

     
 


 bilebile.blogspot.ro

 • REMEMBERimage1

 • Competitii sportive 2013-2014 organizate in Romania si Europa cu participarea echipei
  Black Wolf

  ECHIPA BLACK WOLFimage1
 • Jucatorii echipei sportive Black Wolf.

   
 • EUROTOUR DYNAMIC BILLIARDimage3
 • Participarea sportivilor echipei Black Wolf la Eurotour Dynamic Billiard cel mai important turneu European.